Rólunk
  • Register
A kosár üres

Arabellaalapító

macskabolond, színházmániás, smink- és lakkgyűjtő

Én kezelem a webáruházat, a Nailmail közösségi oldalait, a rendeléseket, a telefonvonalat és tartom a kapcsolatot a partnereinkkel. Ha valamilyen formában megkeresel minket, szinte biztos, hogy én fogok neked válaszolni.

Sok jó dolog történt velem, de sajnos nagyon sok rossz is. Amikor a legkomolyabb mélypontom volt, két utat láttam magam előtt: vagy rombolok, vagy építek. Vagy örökre elveszek, vagy boldog leszek. A boldogságot választottam.
Olyan dolgokkal akartam körülvenni magamat, amelyeket szenvedélyesen szeretek - a körömlakkok pedig pont ilyenek. Engem a lakkok boldoggá tesznek, és az a célom, hogy téged is boldoggá tegyen minden üvegcse, amit tőlünk rendelsz.

Ahol felbukkanok, ott előbb-utóbb mindig megjelenik egy kis káosz, de vele együtt sok ötlet és érzelem is. A dráma az elmaradhatatlan kiegészítőm.
Lakkfronton a pirosak, a bordók és a zöldek a gyengéim.

A szívügyem a korrekt kereskedelem, az esélyegyenlőség és még sok-sok idealista eszme. Bölcsészdiplomám van, de akad némi jártasságom weboldalkészítésben és marketingben is.

Köszönöm a szeretteimnek - azoknak is, akik már nincsenek velem -, hogy segítettek megvalósítani az álmomat, létrehozni a Nailmailt.

 

A saját blogom, az Instagram oldalam és a Twitterem.

Mátédorombolás- és karmolásfelelős

válogatós, jó alvó, ijedős

2015. január óta él velünk, a körömlakkok csak azért hozzák lázba, mert tudja, hogy lakkozás közben és után simogatásmentesen, dögönyözés nélkül úszhatja meg a lábujjharapdálást.
Sok macskával ellentétben nem doboz, hanem zacskópárti, dobozba csak akkor helyezkedik el, ha a móka kedvéért ki akar ugrani belőle.
Rajong az édességekért, az olivabogyóért, a csemegekukoricáért és a szalagokért.

Nem véletlen, hogy a Nailmail születésnapja október elsején van: két év eltéréssel ugyan, de Máté is aznap jött világra.

A kedvencei a kínálatukból:

doboz szalag díszcsomagoló papír

Akciók, hírek, újdonságok? Iratkozz fel!

A legfrissebb híreket itt találod:

Facebook   Google+   Twitter